Булгур з овочами по-турецьки Їdlo (17451~01)
Опис Булгур з овочами по-турецьки Їdlo
Відмінне рішення для втамування почуття голоду в дорозі, під час походів і експедицій. Це натуральні продукти, які приготовлені методом сушіння, що істотно зменшує їх у вазі, але не знижує їх харчової цінності. Одна порція розрахована на одну людину, вона за своїми смаковими якостями не поступається звичайній каші. Перевага такої їжі ще в і тому, що її можна досить швидко приготувати. Для цього необхідно лише залити її окропом і дати настоятися протягом 15 хвилин. Все, булгур з овочами по-турецьки готовий до вживання.
Склад: булгур крупа (72%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець болгарський, помідор, кабачок, (23%), барбарис сушений, м’ята сушена, часник сушений, карі, кориандр, сіль, перець чорний.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
- Маса нетто: 90 г
- Маса порції: 400 г
- Енергетична цінність: 74,7 / 298,7 Ккал
- Білки: 3,0 / 11,8 г
- Жири: 0,4 / 1,5 г
- Вуглеводи: 15,7 / 62,8 г
- Термін придатності: 2 роки
Характеристики Булгур з овочами по-турецьки Їdlo
Характеристики | |
---|---|
Вид | другі страви |