Борщ з індичкою і квасолею Їdlo (26564~01)
Ціна155грн
Опис Борщ з індичкою і квасолею Їdlo
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Характеристики:
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Характеристики:
- Маса нетто: 50 г
- Маса порції: 450 г
- Енергетична цінність: 37,8 /170,1 Ккал
- Білки: 1,8 / 8,2 г
- Жири: 0,1 / 0,5 г
- Вуглеводи: 7,9 / 35,8 г
- Термін придатності: 3 роки
Характеристики Борщ з індичкою і квасолею Їdlo
Характеристики | |
---|---|
Вид | перші страви |
Рекомендовані товари