Суп гороховий з яловичиною Їdlo (20874~01)
Опис Суп гороховий з яловичиною Їdlo
Склад: яловичина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Ця страва більшою мірою відноситься до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м'ясо-відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі можливість відчути себе відвідувачем наймальовничішого в світі природного ресторану - гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнює твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий "малюнок" інгредієнтів, одним словом - все, як зазвичай. Роль спецій виконує сушений кріп, який надає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Білки 20,5 г
Жири 3,8 г
Вуглеводи 49,8 г
Енергетична цінність 315,2 Ккал
Об'єм готової страви 400 мл
Вага 55 г
Термін придатності 2 роки
Ця страва більшою мірою відноситься до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м'ясо-відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі можливість відчути себе відвідувачем наймальовничішого в світі природного ресторану - гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнює твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий "малюнок" інгредієнтів, одним словом - все, як зазвичай. Роль спецій виконує сушений кріп, який надає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Білки 20,5 г
Жири 3,8 г
Вуглеводи 49,8 г
Енергетична цінність 315,2 Ккал
Об'єм готової страви 400 мл
Вага 55 г
Термін придатності 2 роки
Характеристики Суп гороховий з яловичиною Їdlo
Характеристики | |
---|---|
Вид | перші страви |
Рекомендовані товари