Борщ з яловичиною і квасолею Їdlo (13974~01)
Опис Борщ з яловичиною і квасолею Їdlo
Смачний і корисний український борщ в сушеному вигляді, який дозволить вам швидко і зручно харчуватися в похідних умовах. Це відмінний варіант для експедицій, походів, сплавів, активного відпочинку на природі, він не займає занадто багато місця і має малу вагу, що дуже важливо для тривалих подорожей. Спосіб приготування дуже простий.
Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: яловичина, картопляні пластівці, овочі тушковані сублімовані (квасоля, капуста, буряк, морква, цибуля), цукор, сіль, петрушка. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Характеристики:
- Вага в упаковці: 55 г
- Енергетична цінність на 100 г: 289 Ккал
- Об'єм готової страви: 450 мл
- Білки: 13,9 г на 100 г продукту
- Жири: 4,3 г на 100 г продукту
- Вуглеводи: 50,8 г на 100 г продукту
- Термін придатності: 2 роки
Характеристики Борщ з яловичиною і квасолею Їdlo
Характеристики | |
---|---|
Вид | перші страви |